onsdag 24. oktober 2012

Velkommen etter, SV!

SVs Akhtar Chaudhry hyller i VG 17.oktober Robert Mood som "en modig mann", siden han tør å spørre om krigen i Afghanistan var verdt det. Fint å hylle andre for sitt mot, men hvor har Akhtar Chaudry og SV sitt mot vært i alle disse årene med krig?

Chaudhry skriver: "Etter mitt syn har det norske folk verden rundt blitt fortalt en løgn i 11 år, nemlig at krigen i Afghanistan har vært nødvendig og vellykket." Men hvorfor har da Chaudhry og de andre Stortingsrepresentantene for SV ikke tatt konsekvensene av denne løgnen før?

Ikke en eneste representant fra SV har tatt dissens når Stortinget har stemt over bevilgningene på godt over en milliard norske kroner i året til krigen i Afghanistan. Jeg hører heller ingen rop fra SV om at vi må trekke oss ut av krigen tidligere, for å unngå at flere mennesker mister livet. I fjor døde godt over 2000 sivile i Afghanistan. Skal SV stilltiende sitte og se på at Norge bidrar til en krig som de neste par årene vil ta livet av ytterligere 4-5000 sivile?

Og så ber de om velgernes fortsatte tillit ved valget i 2013? For å gjøre hva da? Handling teller tusen ganger mer enn ord. Å stemme lydig sammen med AP også i forhold til igangsettelse av krig (Libya) og en fortsettelse av en krig som praktisk talt alle oppegående folk mener er feilslått inngir ikke tillit.

SV har for lengst abdisert som fredsparti, og dersom sjølransakelsen i partiet kommer dit hen at det får noen praktiske konsekvenser, så kan jeg bare si: velkommen etter!

Publisert i VG 24.10.2012.

2 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Akhtar Chaudhry "en modig mann", siden han tør å spørre om krigen i Afghanistan var verdt det... MY ASS!

  Akhtar Chaudhry ble meget konfortabelt med å få lønningen sin på Stortingsnivå, fram til han ble vraket av hans egne. Særlig deprimerende var det å se, hvordan han alltid ble mishandlet i NRK som en slags B-politiker. Når viktige saker skulle diskuteres ble han alltid tatt vekk fra plakatene. Han var opptatt av å profilere seg blant, og i Pakistan, fordi det representerer en MEGET STOR PRESTISJESAK.
  Han beveger seg fremdeles med en tredjeverden psykologi, og ikke som en vestlig politiker. Han er INGEN visjonær. Han er BARE en grå politiker til, som går i dress og som er meget taknemlig for lønningene.
  Modig mann MY ASS!!

  Akhtar Chaudhry tilhører de høyeste kast i Pakistan, og som en lunken politiker tør ikke å forsvare noe som helst utenfor Stortinget, og IKKE HELLER innenfor Stortinget.
  Kun egen lommeboka.

  SV har alltid sviktet egne medlemmer, kvinnepolitikk, og ikke minst sosialismes prinsipper.
  Selvfølgelig i sannhetensnavn må sies at, når han ble fremmet, var det en meget "revolusjoær" handling i en MEGET segregert Norge.
  Men SV glemte, slik de alltid gjør: KVINNENE.
  SV satset på å få stemmer blant minoriteter som har måttet ty til Mafia-lignende tilstand for å få lov til å overleve. Tilstand som kun kan samenlignes med nazi Tyskland før krigen.
  Nemlig, Norge har skapt deres egne nye jøder.

  Og i dette segregerte Norge, det å fremme en fra minoritetene var en meget stor utfordring, men han skulle holdes under kontroll.

  Når jeg har publisert saker som er av større dimensjoner, og som truer menneskerettighetene, har Akhtar Chaudhry tatt disse vekk fra hans profil på Facebook.
  Modig MY ASS!!

  Så lenge han ble fotografert på Stortinget, presterte han å vise seg som en meget respektabel borger, som ikke tør noe annet enn å bukke for de mest utrolige patetiske tradisjoner. Han har ALDRI motsagt sosialdemokratiet, fordi han ikke har baller til det, selv når juridisk bevis har blitt servert til Akhtar Chaudhry.

  VG tar feil...
  han er ikke modig i det hele tatt,
  han er kun en middelmodig grå politiker i dress.

  Mvh.
  Alejandra H. Covarrubias
  undersøkende journalist
  nj-medlem 4744
  antirasist,
  og menneskerettighets forsvarer 24/7-365
  Oslo april 2013.

  SvarSlett